+40 (759) 337 351

DESPRE NOI

Situata intr-o zona rurala, aceasta afacere este de natura ecologica si sustenabila, contribuind la reducerea emisiilor de dioxid de carbon si la conservarea resurselor naturale.

Echipa din spatele acestei companii este formata din experti in producerea si prelucrarea biomasei, care au dezvoltat o tehnologie avansata pentru a produce peleti si brichete de inalta calitate. Folosind materii prime locale, aceasta companie mica isi concentreaza eforturile in a oferi produse cat mai durabile, eficiente si prietenoase cu mediul inconjurator.

Produsele sunt ideale pentru a fi folosite in locuinte, birouri, pensiuni sau chiar in cadrul unor proiecte de incalzire centralizata. Peletii si brichetele sunt foarte usor de utilizat si reprezinta o alternativa ecologica si rentabila la combustibilii fosili, reducand astfel impactul asupra mediului si costurile cu energia.

Noi ne propunem sa oferim clientilor cele mai bune produse si servicii, imbunatatind continuu procesele de productie si asigurand satisfactia celor mai exigenti clienti! Totul este mereu la cel mai inalt nivel!